20 kilo afgevallen en bruis van energie!

Lieve mensen!
Hier weer even een update van een steeds blijere Anne!
De teller staat inmiddels op 20 kilo en dat voelt heerlijk!

De energie die ik elke dag ervaar is echt niet te stoppen. Alle dagelijkse taken zoals mijn werk, het zwemmen en wandelen…niks is meer te veel. Tot eind januari was de bank mijn grootste vriend! Voor en na mijn werk bracht ik daar het grootste deel van de dag op door. Nu mag de bank blij zijn met een uurtje en dan op het allerlaatst van de dag!

Naast het online programma van Asja dat ik volg, ben ik nu sinds 7 weken bezig met 1 smoothie-dag  in de week op advies van Asja! Zes smoothies op 1 dag van fruit met spinazie en dat geeft weer een extra energieboost! En het afvallen gaat nog sneller!

Voel me zo lekker in mijn vel dat ik zelfs  sinds lange tijd weer helemaal heerlijk verliefd ben!

Tot zover….de eerste 20 kilo eraf! Het wordt vervolgd!

Groetjes, Anne

Lees ook over de eerste ervaringen en resultaten van Anne:
In 9 weken 10 kilo afgevallen en van medicijnen tegen hoge bloeddruk af!
Comments

Andere blogs

17 februari 2017

Spinazie-ananas smoothie

Met deze heerlijke smoothie begin je je dag met een frisse start. Met dit recept maakt je 1 liter smoothie. Enjoy!!


13 maart 2017

In de 4e week van mijn challenge en bijna medicatievrij

Inmiddels ben ik in de 4e week van mijn challenge van de gewonnen coaching van afgelopen december, 3 maanden gratis begeleiding en coaching van Asja.


27 maart 2017

Parmezaan worteltjes

Deze super gezonde snack is ook ideaal als hapje voor de feestdagen. Wortels zijn een rijke bron van bètacaroteen die in ons lichaam in onmisbare vitamine A wordt omgezet. Vitamine A is goed voor je ogen, je huid en je immuunsysteem.