33 kilo afgevallen en ben letterlijk nooit meer moe!


Sinds 7 maanden volgt Anne ons online programma. Dat doet zij grotendeels zelfstandig, met zo nu en dan de begeleiding van Asja.
Lees in deze blog alle updates van de vooruitgang van Anne, met de nieuwste update onderaan. De foto, hier direct onderaan, was gemaakt toen Anne eind januari 2017 voor het eerst bij Asja op consult kwam. De nieuwste foto is alleen van haar gezicht waarop je heel goed kan zien welke transformatie Anne is ondergaan en hoe blij zij is. Zodra Anne haar einddoel heeft bereikt, en dat duurt niet lang meer, dan laat zij zien hoe haar lichaam en haar leven veranderd zijn. Wij weten het al en dat is zo fantastisch, inspirerend en motiverend!

Hier komt Anne aan het woord:


31 maart 2017

In 9 weken 10 kilo en van mijn medicijnen tegen hoge bloeddruk af!

Lieve mensen!

10 weken geleden verhuisde ik puffend en hijgend, zonder enige vorm van energie en veel en veel te zwaar naar mijn eigen appartementje op de eerste etage! Gelukkig had ik veel hulp, alleen was ik niet ver gekomen…de lichtste doosjes waren voor mij!

Nu inmiddels 9 weken bezig met het online programma van Asja en 10 kilo lichter. Ik kan zeggen dat mijn leven al compleet aan het veranderen is!
Zo blij als een kind dat ik de challenge van Asja gewonnen had, begon ik onder enthousiaste en warme begeleiding van Asja vol goede moed aan de gezonde levensstijlmethode!

Alles wat ik met deze methode eet is heerlijk, ik ben natuurlijk nog steeds dol op eten hahah. Nog geen minuut honger gehad en heb nu zo veel meer energie! Niet meer hijgend en piepend, maar fluitend met twee volle boodschappentassen de trap omhoog!
Inmiddels ben ik van mijn medicijnen af voor mijn hoge bloeddruk. Ik heb nu zelfs lagere bloeddruk dan met de medicijnen!
Mijn huid is mooier, heb meer krullen dan ooit en zit lekker in mijn vel! En het wordt alleen nog maar beter!

Lieve Asja, ontzettend bedankt voor deze kans en voor je toegewijde, strenge, maar liefdevolle begeleiding!
Mijn doel om in ieder geval dit jaar 30 kilo af te vallen. Dit gaat mij zeker lukken!
Meer energie was eigenlijk mijn grootste doel en dat heb ik zeker al bereikt! Ik ga lekker zo door met het eten, zwemmen, wandelen en ontspannen!

Groetjes van een blije Anne


11 mei 2017

20 kilo afgevallen en bruis van energie!

Lieve mensen!
Hier weer even een update van een steeds blijere Anne!
De teller staat inmiddels op 20 kilo en dat voelt heerlijk!

De energie die ik elke dag ervaar is echt niet te stoppen. Alle dagelijkse taken zoals mijn werk, het zwemmen en wandelen…niks is meer te veel. Tot eind januari was de bank mijn grootste vriend! Voor en na mijn werk bracht ik daar het grootste deel van de dag op door. Nu mag de bank blij zijn met een uurtje en dan op het allerlaatst van de dag!

Naast het online programma van Asja dat ik volg, ben ik nu sinds 7 weken bezig met 1 smoothie-dag in de week op advies van Asja! Zes smoothies op 1 dag van fruit met spinazie en dat geeft weer een extra energieboost! En het afvallen gaat nog sneller!

Voel me zo lekker in mijn vel dat ik zelfs sinds lange tijd weer helemaal heerlijk verliefd ben!

Tot zover…de eerste 20 kilo eraf! Het wordt vervolgd!

Groetjes, Anne


1 september 2017


33 kilo afgevallen en ben letterlijk nooit meer moe!

 

Lieve mensen!

Wat ben ik nog elke dag superblij dat ik 7 maanden geleden de prijswinnaar werd van een begeleidingstraject en het Dreambody online programma van Asja!!!

Mijn leven is compleet veranderd. Mijn grootste wens was om weer energie te krijgen en natuurlijk heel veel af te vallen.

De energie die ik terug gekregen heb door de gezonde voeding en combinaties, blijft maar stijgen!
Ben letterlijk nooit meer moe en kan sinds 20 jaar weer volledige werkdagen werken! En heb zelfs een nieuwe baan!
Voel me topfit, zwem elke dag een uur, en neeee!…niet moe daarna!! Hahah…en ben gelukkig met mijn nieuwe liefde!
Heb me gisteren weer gewogen…en…ik ben 33 kilo afgevallen tot nu toe! Mijn eerste doel was 30 kilo, dus dat heb ik al gehaald. Mijn einddoel is 40 kilo. Da ga ik zeker halen…en wie weet…meer!
Voel me dankbaar, altijd weer is Asja op de achtergrond voor vragen en motivatie, en oplossingen!!

Tot zover mijn resultaten. Ik houd jullie op de hoogte!

Veel liefs Anne

 

Ook jij kunt net als Anne je lichaam laten transformeren tot de beste versie van jezelf!

Lees in mijn nieuwe boek Het Dreambody Plan hoe je je producten op de juiste manier kan combineren en je maaltijden het beste kan samenstellen om een gezond, fit en slank lichaam te creëren dat het beste bij jou past: de beste versie van jezelf, je eigen Dreambody!
Ook vind je in mijn nieuwe boek een effectief trainingsprogramma voor thuis, veel ontspannings-, beauty- en motivatietips en zelfs 66 exclusieve recepten.

Reserveer mijn nieuwe boek nu tijdens de voorverkoop (+ tijdelijke bonus t.w.v.€35)

Ik kan bijna niet wachten! Mijn nieuwe boek verschijnt 9 januari in de winkels. Als je hem nu alvast online reserveert (via bruna.nl) ontvang je bij het boek een tijdelijke bonus t.w.v. € 35,-! Klik op de afbeelding hieronder om er alles over te lezen.
Comments

Andere blogs

17 februari 2017

Spinazie-ananas smoothie

Met deze heerlijke smoothie begin je je dag met een frisse start. Met dit recept maakt je 1 liter smoothie. Enjoy!!


13 maart 2017

In de 4e week van mijn challenge en bijna medicatievrij

Inmiddels ben ik in de 4e week van mijn challenge van de gewonnen coaching van afgelopen december, 3 maanden gratis begeleiding en coaching van Asja.


27 maart 2017

Parmezaan worteltjes

Deze super gezonde snack is ook ideaal als hapje voor de feestdagen. Wortels zijn een rijke bron van bètacaroteen die in ons lichaam in onmisbare vitamine A wordt omgezet. Vitamine A is goed voor je ogen, je huid en je immuunsysteem.