In 9 weken 10 kilo en van mijn medicijnen tegen hoge bloeddruk af!

Lieve mensen!

10 weken geleden verhuisde ik puffend en hijgend, zonder enige vorm van energie en veel en veel te zwaar naar mijn eigen appartementje op de eerste etage! Gelukkig had ik veel hulp, alleen was ik niet ver gekomen…de lichtste doosjes waren voor mij!

Nu inmiddels 9 weken bezig met het online programma van Asja en 10 kilo lichter. Ik kan zeggen dat mijn leven al compleet aan het veranderen is!
Zo blij als een kind dat ik de challenge van Asja gewonnen had, begon ik onder enthousiaste en warme begeleiding van Asja vol goede moed aan de gezonde levensstijlmethode!

Alles wat ik met deze methode eet is heerlijk, ik ben natuurlijk nog steeds dol op eten hahah. Nog geen minuut honger gehad en heb nu zo veel meer energie! Niet meer hijgend en piepend, maar fluitend met twee volle boodschappentassen de trap omhoog!
Inmiddels ben ik van mijn medicijnen af voor mijn hoge bloeddruk. Ik heb nu zelfs lagere bloeddruk dan met de medicijnen!
Mijn huid is mooier, heb meer krullen dan ooit en zit lekker in mijn vel! En het wordt alleen nog maar beter!

Lieve Asja, ontzettend bedankt voor deze kans en voor je toegewijde, strenge, maar liefdevolle begeleiding!
Mijn doel om in ieder geval dit jaar 30 kilo af te vallen. Dit gaat mij zeker lukken!
Meer energie was eigenlijk mijn grootste doel en dat heb ik zeker al bereikt! Ik ga lekker zo door met het eten, zwemmen, wandelen en ontspannen!

Groetjes van een blije Anne
Comments

Andere blogs

17 februari 2017

Spinazie-ananas smoothie

Met deze heerlijke smoothie begin je je dag met een frisse start. Met dit recept maakt je 1 liter smoothie. Enjoy!!


13 maart 2017

In de 4e week van mijn challenge en bijna medicatievrij

Inmiddels ben ik in de 4e week van mijn challenge van de gewonnen coaching van afgelopen december, 3 maanden gratis begeleiding en coaching van Asja.


27 maart 2017

Parmezaan worteltjes

Deze super gezonde snack is ook ideaal als hapje voor de feestdagen. Wortels zijn een rijke bron van bètacaroteen die in ons lichaam in onmisbare vitamine A wordt omgezet. Vitamine A is goed voor je ogen, je huid en je immuunsysteem.