In 9 weken 14 kilo eraf en veel minder last van pijnlijke gewrichten

Lieve lezers,

Graag deel ik met jullie mijn verhaal…

Ik ben Natascha. 46 jaar oud, bijna 22 jaar getrouwd en trotse moeder van onze dochter van bijna 19!

Ik ben in aanraking gekomen met Asja haar levensstijl methode op mijn werk via een collega. Zij volgde Asja haar levensstijl methode al jaren en ze voelt zich sindsdien SUPER!
Omdat zij zag dat ik ook altijd probeerde puur te eten en dat wij van koken houden (altijd zonder pakjes en zakjes) zei ze steeds: Natascha maak de stap en ga voor Asja …je kan het!
Toen er in december een winactie was via Facebook van Asja werd ik door mijn collega hierin getagd en ik ben in de pen gekropen! Ik heb mijn levensverhaal (de periode waarin ik veel operaties en lichaamsveranderingen heb meegemaakt) geschreven naar Asja en IK WON !!!!!!!!!!!!!!!!

Ik stond te springen van geluk en na mijn 1ste ontmoeting met Asja ben ik met HEEL VEEL ENTHOUSIASME begonnen. Dit kan ook niet anders als je een ontmoeting hebt gehad met deze PRACHTIGE INSPIRERENDE VROUW.
Mijn doel is/was om veel, echt heel veel, af te vallen maar ook om mij lekkerder in mijn vel te voelen, minder last te hebben van mijn artrose en fybromyalgie en mijn gewrichten.

Het online programma werkt super en alles is zo handig en makkelijk. Ik vlieg er nu al 9 weken als vanzelf doorheen. Heerlijk koken, bakken en bewust bezig zijn met mijn lijf en leven. Ondanks dat de afgelopen weken heel zwaar waren met veel ziekte en leed in de familie heb ik mij perfect aan de levensstijl kunnen houden. Met als resultaat dat ik al 14 kg ben afgevallen en dat ik VEEL MINDER last heb van pijnlijke gewrichten. WAT BEN IK BLIJ!!!!

Afgelopen week weer Asja mogen ontmoeten en weer een boost van kracht en doorzettingsvermogen mogen ontvangen.

Asja wat ben ik blij met deze methode van leven en jij bent een pracht vrouw!
BEDANKT VOOR DEZE HULP

Natascha Koppes
Comments

Andere blogs

17 februari 2017

Spinazie-ananas smoothie

Met deze heerlijke smoothie begin je je dag met een frisse start. Met dit recept maakt je 1 liter smoothie. Enjoy!!


13 maart 2017

In de 4e week van mijn challenge en bijna medicatievrij

Inmiddels ben ik in de 4e week van mijn challenge van de gewonnen coaching van afgelopen december, 3 maanden gratis begeleiding en coaching van Asja.


27 maart 2017

Parmezaan worteltjes

Deze super gezonde snack is ook ideaal als hapje voor de feestdagen. Wortels zijn een rijke bron van bètacaroteen die in ons lichaam in onmisbare vitamine A wordt omgezet. Vitamine A is goed voor je ogen, je huid en je immuunsysteem.