Asja’s Verhaal

Even voorstellen

Hi, ik ben Asja. Ik ben voedingsdeskundige, fysioloog, healthcoach, ondernemer, schrijfster en optimist en heb 22 jaar werkervaring als coach op het gebied van Health-Body-Mind. Ik noem mezelf een geluksvogel. Als je mijn dagboek leest, dan begrijp je wat ik bedoel . Mijn grootste passie is om jou te helpen de beste versie van jezelf te creëren. Ik wil je laten zien en laten ervaren dat je je dromen kan realiseren als je erin gelooft. Ik wil je helpen om je verborgen krachten die ieder van ons bezit te ontdekken en te gebruiken om je doelen te bereiken. Ik wil je inspireren om van jezelf te houden zodat je uit liefde voor je lichaam aan je reis begint en niet vanuit de haat.

Succesverhalen

Overweeg je om te beginnen met De Levensstijl Methode en Het Dreambody Plan? Of kan je wel wat inspiratie gebruiken om door te gaan? Lees de mooie ervaringen van een aantal mensen die de Levensstijl Methode succesvol hebben gevolgd. En wie weet ben jij straks één ervan! Meer lezen keyboard_arrow_right

Mijn reis

Mijn reis begon in 1995 toen ik op mijn 21ste na langdurende en slopende medische onderzoeken de uitslag kreeg dat ik darmkanker had. Op dezelfde dag kreeg ik van mijn arts te horen dat ik een acute bloedvergiftiging had en hooguit nog twee weken te leven had. Een behandeling op de intensive care was onmogelijk door een gebrek aan medische middelen in de oorlogsomstandigheden waarin ik destijds leefde. Achteraf was het één van de grootste geschenken in mijn leven. De kans om van mijn toenmalige leven, dat tot een ernstige ziekte heeft geleid een droomleven te maken. Een leven waarin ik het volledige potentieel van mijn lichaam gebruik om gezond te blijven. Dat gun ik jou ook!

Ik ben niet anders dan iedereen

Ik ben een dolgelukkige moeder van drie geweldige dochters (23, 12 en 3). Vóór mijn ziekte leefde ik net zo ongezond als de meeste mensen. Veel snoep en koekjes (allemaal boordevol suiker), vlees, witbrood, blikproducten en vooral alles door elkaar. Mijn lichaam heeft het tot mijn 21ste geaccepteerd. Toen ik die leeftijd bereikte was mijn lichaam er blijkbaar klaar mee en begon te protesteren. Mijn ziekte was een kans om dat proces om te keren.

Gezond en bewust leven is mijn passie

Mijn ziekte was een omslagpunt in mijn leven dat het begin maakte aan een nieuw bruisend en inspiratievol leven. Een leven zonder klachten en pijn. Door bijzondere omstandigheden kwam ik in aanraking met gezond eten en de werking van het menselijk lichaam en zo begon mijn genezingsproces. Tijdens dat proces heb ik onwijs veel ontdekt en geleerd. Ik kwam tot een belangrijke conclusie dat ons lichaam over een onbeschrijflijk sterke kracht bezit. En die kracht heet een zelfgenezend vermogen van het lichaam. Met een hulp van buitenaf kunnen we dat vermogen activeren. Vanaf mijn kinderjaren sportte ik heel intensief, ik deed onder andere Atletiek, en tijdens mijn studiejaren gaf ik diverse lessen bij een sportschool. Aan beweging ontbrak het dus niet in mijn levensstijl, toch ben ik op jonge leeftijd ernstig ziek geworden. Toen ik mij in de werking van het menselijk lichaam verdiepte, ontdekte ik dat alleen beweging en letten op gezonde producten niet voldoende is om gezond te blijven. Alleen een holistische aanpak, waarbij alle factoren die tot een ziekte hebben geleid, uitgeschakeld worden, kan ons lichaam helpen het zelfgenezende vermogen te activeren. Dat werd bevestigd door de wetenschappelijke kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn universitaire studies, Voeding & Gezondheid, Ziektepreventie en Functionele Anatomie ofwel Anatomie en Fysiologie, de wetenschap die de bouw van het menselijk lichaam in directe relatie met de lichaamsfuncties behandelt. Door leiding te geven aan klinische wetenschappelijke onderzoeken gedurende een aantal jaren kreeg ik een kans om mijn theoretische kennis en mijn eigen ervaring in de praktijk te brengen en gerichte onderzoeken te verrichten naar de invloed van ongezonde voeding en stress op onze gezondheid. Sindsdien ben ik gefascineerd door de werking van onze fabriek, het menselijk lichaam met de onbegrensde capaciteiten. Met De Levensstijl Methode, Het Dreambody Plan en met het hele Dreambody platform wil ik je dolgraag helpen die onbegrensde capaciteiten van je lichaam te ontdekken en te gebruiken om gezond te blijven en het lichaam van je dromen te creëren, zowel van binnen als van buiten! Liefs, Asja

Begin vandaag nog met het creëren van de beste versie van jezelf,
je Dreambody!

12 weken abonnement

€125,- voor 12 weken

Lees meer

Try-out abonnement

€35,- voor 3 weken

Lees meer

1 Jaarabonnement

€375,- voor 1 jaar

Lees meer
Asja Tsachigova Het Dreambody Plan