Mijn blogs

Waarom?

Met mijn blogs wil ik je graag inspireren en motiveren om gezond te leven en daarmee het topniveau van je gezondheid en je ideale gewicht te bereiken. Doe mee, behaal fantastische resultaten en geniet binnenkort van je Dreambody!

Vandaag een leuk interview gehad bij Omroep Brabant met Eefke. Als je het leuk vindt, kun je het interview hier terugluisteren.

Lees meer

21 februari 2018

Havermout met frambozen

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Als je je dag start met een gezond en voedzaam ontbijt zoals een ontbijt met havermout, dan voorzie je je lichaam van onmisbare voedingsstoffen.

Havermout, lunch, ontbijt Lees meer

10 februari 2018

Homemade mayonaise

Voor sommige mensen is mayonaise onmisbaar, vooral bij frietjes. Industriële mayonaise zit vaak boordevol toegevoegde suiker en e-nummers.

Lees meer

31 januari 2018

Wafels van zoete aardappel

Deze heerlijke en gezonde wafels zijn ideaal als ontbijt of lunch. Als je van een hartige smaak houdt, kun je de honing weglaten. Houd je juist van een zoete smaak,

Lees meer

22 januari start in onze besloten Facebook groep een Dreambody challenge. Het wordt geen gewone challenge, maar een challenge waarbij je mooie prijzen kunt winnen als beloning voor je volledige inzet om je doelen te bereiken.

Lees meer

Begin vandaag nog met het creëren van de beste versie van jezelf,
je Dreambody!

12 weken abonnement

€125,- voor 12 weken

Lees meer

Try-out abonnement

€35,- voor 3 weken

Lees meer

1 Jaarabonnement

€375,- voor 1 jaar

Lees meer
Asja Tsachigova Het Dreambody Plan