Dreambody Shop

Change your life, get your dreambody!

Heb je gezondheidsklachten, gewichtsproblemen of problemen met je huid? Stel je doelen niet uit, begin vandaag nog en geniet binnenkort van fantastische resultaten! Blijf vertrouwen hebben in jezelf, in je kracht, in je kunnen! Ontdek de bijzondere capaciteiten van je lichaam die nu nog misschien verborgen zijn. Je lichaam heeft namelijk een zelfherstellend vermogen, het heeft alleen jouw steun nodig. Help je lichaam om dat krachtige zelfherstellend vermogen te activeren. Begin aan je ontdekkingsreis. Start nu en bereik je doelen!

Boeken

Er goed uitzien begint van binnen! Mijn nieuwe boek Het Dreambody Plan helpt je te ontdekken wat je wilt veranderen aan je lichaam, daarop te focussen en dat als motivatie te gebruiken om in korte tijd fantastische resultaten te bereiken! Voor een optimaal resultaat kun je daarnaast direct starten met mijn online programma Dreambody Guide.

Programma's

Je gezond en fit voelen.
Bruisen van energie.
Afvallen en je ideale gewicht bereiken.
Een mooi figuur en strakke buik creëren.
Er jong en stralend uitzien.
Met mijn online programma Dreambody Guide heb je een gegarandeerd resultaat!

Producten

Als je De Levensstijl Methode nog niet kent, is het aan te raden eerst het boek ‘De Levensstijl Methode‘ te lezen om te begrijpen hoe de methode werkt en wat voeding, stress, gebrek aan ontspanning en beweging met je lichaam doen. Voor een optimaal resultaat kun je daarnaast direct starten met mijn online programma Dreambody Guide.

Consults

Wil je eerst een persoonlijk advies voordat je met deze challenge aan de slag gaat, dan kun je een consult aanvragen. We gaan je individuele gezondheidsklachten, je persoonlijke doelen en de individuele aanpak bespreken zodat je een goede start kan maken.

Persoonlijke Coaching

Als je behoefte hebt aan een intensieve persoonlijke coaching gedurende 3 maande, dan is dat ook mogelijk. We gaan samen alles uit de kast halen om je te helpen je doelen te bereiken. Het resultaat is gegarandeerd!

Begin vandaag nog met het creëren van de beste versie van jezelf,
je Dreambody!

12 weken abonnement

€125,- voor 12 weken

Lees meer

Try-out abonnement

€35,- voor 3 weken

Lees meer

1 Jaarabonnement

€375,- voor 1 jaar

Lees meer
Asja Tsachigova Het Dreambody Plan