Het Dreambody Plan

Het Doel

Wat biedt het jou?

Wat is er zo uniek?

Wat ga je ervaren?

Iedereen wil er goed uitzien. Dit is een natuurlijke behoefte. Er goed uitzien begint van binnen. Als je van binnen een schoon lichaam creëert, dan transformeert je lichaam ook van buiten. Het eerste wat je gaat voelen en ervaren met dit programma, is dat je je snel energieker gaat voelen. De werking van je spijsvertering en stofwisseling gaat vooruit, je stoelgang wordt beter en de ongemakken die je misschien nu na het eten voelt zoals opgeblazen buik, buikpijn en oprispingen, verdwijnen snel. Op een gegeven moment, wanneer je spijsvertering en stofwisseling optimaal werken en je stoelgang helemaal genormaliseerd is, wordt het zelfherstellende vermogen van je lichaam geactiveerd. Je lichaam begint dan ook andere inwendige verstoringen zelf op te ruimen.

Het enige wat je zult verliezen
zijn overtollige kilo’s en klachten.

De resultaten ga je snel aan je energieniveau en kleding merken. Je energiepeil gaat omhoog en je kledingmaat omlaag. Ook je huid gaat stralen en de complimenten uit je omgeving zijn onvermijdelijk. Ik ben ervan overtuigd dat dit programma jou net zo veel gezondheid, sterk immuunsysteem, energie en blijdschap gaat brengen als ze mij brengt. Als je tot de finish komt, kun je alleen winnen. Het enige wat je zult verliezen zijn de overtollige kilo’s en gezondheidsklachten.

Maak je eigen keuzes, jij bepaalt
wat je eet en wat je doet.

Het meest unieke aan dit programma is dat het zelfherstellende vermogen en het reinigingsmechanisme van je lichaam worden geactiveerd. Als je het programma nauwkeurig volgt, verbetert het de werking van onder andere je darmen, je lever, je nieren, je spijsvertering, je stofwisseling, je hormoonstelsel en je immuunsysteem. Je kunt je dag- en weekplanningen heel eenvoudig en foutloos aanpassen. Ook kun je ieder recept vervangen als je iets niet lekker vindt of zin in iets anders hebt. Je hoeft dus niet iets te eten wat je niet lust. Het programma is zo opgebouwd dat je geen fouten kunt maken. Naast het voedingsprogramma vind je binnen Het Dreambody Plan online programma ook total-body workout-video's en ontspanningsoefeningen. Daarnaast vind je binnen het programma antwoorden op al je vragen en veel tips om je doel sneller te bereiken. Binnen het programma worden alle vraagstukken die voor het bereiken van je doel van belang zijn, uitgebreid behandeld. Het programma wordt continu bijgewerkt, vragen van deelnemers zie je dus als antwoorden weer terug in het programma. En niet onbelangrijk, binnen het programma krijg je de toegang tot een forum waar je ervaringen kunt uitwisselen met andere deelnemers en al je vragen kwijt kunt. Je krijgt dus een optimale ondersteuning om je doelen te bereiken.  

Meld je aan en start wanneer je wilt.

Belangrijk om te weten: Het programma start altijd op maandag. Je kunt je iedere dag aanmelden en starten wanneer je wilt. Maar zodra je na het inloggen en na het lezen van alle aandachtspunten op de startknop klikt, dan begint pas de telling. Dus na het aanmelden kun je zelf beslissen welke dag je wilt starten. Alle dagen voor maandag krijg je er als bonus gratis bij. Dus als je bijvoorbeeld dinsdag op de startknop drukt heb je 5 volle dagen tot de eerstvolgende maandag er gratis bij. Je kunt die dagen gebruiken om het omgaan met het programma onder de knie te krijgen, zodat je maandag goed voorbereid van start kan gaan. Meld je nu aan. Investeer in jezelf en betaal slechts 125 euro voor 12 weken! Om je doelen te bereiken, betaal je dus ongeveer € 10 per week. Is je lichaam dat niet waard?

Meld je nu direct aan!

Meld je aan voor een van mijn speciaal samengestelde programma's.

12 weken abonnement

€125,- voor 12 weken

Meld je nu aan

Try-out abonnement

€35,- voor 3 weken

Meld je nu aan

1 Jaarabonnement

€375,- voor 1 jaar

Meld je nu aan
Asja Tsachigova Het Dreambody Plan