In de 4e week van mijn challenge en bijna medicatievrij

Hallo lieve mensen,

Inmiddels ben ik in de 4e week van mijn challenge van de gewonnen coaching van afgelopen december, 3 maanden gratis begeleiding en coaching van Asja.

In januari ben ik alvast met de levensstijl methode begonnen omdat ik zo moe van mijn eigen lichaam werd. Vol motivatie van het lezen van de boeken van Asja Tsachigova ben ik alvast begonnen in afwachting tot mijn ontmoeting met Asja. Wat een geweldig mooie vrouw, zowel uiterlijk als innerlijk een inspiratiebron.

Mijn lichaam lijdt aan fibromyalgie, pds, blaasproblemen en een overgang waar ik maar niet doorheen kwam. Opvliegers, slecht slapen en hartkloppingen die al 8 jaar duren.

Voor dit alles medicatie in de vorm van morfine, zware pijnstillers, blaastabletten, slaaptabletten, hoge dosering paracetamol, magnesium voor de darmen, cholesterolverlagers en natuurlijk voor dit alles maagbeschermers.

Ik voelde dat ik steeds verder en verder in de mallemolen van de medicatie kwam en me steeds slechter voelde, ook mijn overgewicht was een gevecht wat ik niet kon winnen.

Inmiddels kan ik in deze verandering van levensstijl melden dat ik nu al ruim een week alleen nog cholesterolverlagers gebruik omdat het bij mij erfelijk bepaald is en 1 á 2x per nacht eruit ga om een plas te doen ipv 5x per nacht op de rand van mijn bed zit omdat mijn lichaam verkrampt van pijn.

Mijn winst is nu al zo groot. Met afvallen hebben we nog even geduld, er zit vast nog heel veel troep vanbinnen die er eerst uit moet.

Mijn focus ligt eerst op energie krijgen om ook lekker te kunnen gaan sporten.

Asja bedankt voor deze mogelijkheid en op naar het volgende doel…

Desiree ter Elst
Comments

Andere blogs

17 februari 2017

Spinazie-ananas smoothie

Met deze heerlijke smoothie begin je je dag met een frisse start. Met dit recept maakt je 1 liter smoothie. Enjoy!!


27 maart 2017

Parmezaan worteltjes

Deze super gezonde snack is ook ideaal als hapje voor de feestdagen. Wortels zijn een rijke bron van bètacaroteen die in ons lichaam in onmisbare vitamine A wordt omgezet. Vitamine A is goed voor je ogen, je huid en je immuunsysteem.


29 maart 2017

In 9 weken 14 kilo eraf en veel minder last van pijnlijke gewrichten

Mijn doel is/was om veel, echt heel veel, af te vallen maar ook om mij lekkerder in mijn vel te voelen, minder last te hebben van mijn artrose en fybromyalgie en mijn gewrichten.