Doe mee, bereik je doelen en win prijzen!

💫 22 januari start in onze besloten Facebook groep een Dreambody challenge. Het wordt geen gewone challenge, maar een challenge waarbij je mooie prijzen kunt winnen als beloning voor je volledige inzet om je doelen te bereiken. In deze blog vertel ik wat de challenge inhoudt en hoe je in aanmerking komt om eraan mee te doen.

Lid worden van de FB groep is kosteloos

Je kunt kosteloos lid worden van onze Facebook groep en meedoen aan de challenge. Het is wel handig als je bij de challenge één van mijn boeken gebruikt of mijn online programma Het Dreambody Plan volgt. Waarom dat handig is, leg ik hier uit.

Ik krijg ontzettend veel mails en berichten met vragen of ik tips heb bij een bepaalde ziekte of bepaalde klachten. Hoe graag ik iemand ook zou willen helpen met een paar tips, zo eenvoudig is het niet. Er zijn geen tips waarmee je je ziekte onder controle kunt krijgen of je klachten kwijt kunt raken. Als je een paar gouden tips krijgt en ze intensief gaat toepassen, terwijl de rest van je voedingspatroon, je eetgewoontes en je levensstijl onveranderd blijven, dan raak je op een gegeven moment teleurgesteld. Na meerdere keren te hebben geprobeerd verschillende tips toe te passen, zal je onvermijdelijk het moment bereiken dat je zegt dat niets werkt omdat je met een paar toegepaste tips nooit het niveau van je gezondheid bereikt dat je graag wenst. Door al deze teleurstellingen raak je steeds meer gedemotiveerd om je doelen te bereiken en ga je op een gegeven moment echt geloven dat er niets bestaat wat écht helpt. Voor het bereiken van je doelen is een complete aanpak noodzakelijk.

Doe mee aan de doelen-wedstrijd

Met mijn online programma Het Dreambody Plan kun je je doelen compleet aanpakken. Als je het programma volgt of gaat volgen, kun je meedoen aan de wedstrijd ‘De meest gemotiveerdere en gedreven deelnemer aan de Dreambody Challenge!‘ en mooie prijzen winnen.

Waarom deze wedstrijd?

Stel dat je kunt zingen en iemand je vraagt om een liedje te zingen. Je hoeft niet je best te doen om te zingen. Je doet het gewoon. Maar nadat iemand je iedere dag gaat vragen om te zingen, zeg je op een gegeven moment: ‘Ik heb er geen zin meer in.’
En stel dat je op een podium moet zingen zoals bij de Voice. Je geeft je daarvoor op met een doel om te winnen. Dit is een voorbeeld van een wedstrijd. Je doet je best om zo ver mogelijk te komen. Je wilt je doelen bereiken en blijft gemotiveerd omdat je verlangen om te winnen je veel kracht en energie geeft om je best te doen, om door te gaan en het vol te houden.

Bovendien heb je met het online programma veel meer kans om je doelen te bereiken omdat het programma dynamisch en compleet is.

Daarom kies ik ervoor om mijn tijd en energie te investeren in die mensen die dat begrijpen en er 100% voor willen gaan. Als je een half jaar tot een jaar er alles aan doet om je doelen te bereiken, dan ligt er een andere toekomst voor je klaar, namelijk een bruisend en energiek leven zonder klachten. Dan word je niet meer belemmerd om ook al je andere doelen in je leven te bereiken als je die hebt. Met een gezond en energiek lichaam kun je veel meer!

Prijzen

Ik geef mooie prijzen weg, waaronder een 5-daagse reis naar het Kuuroord in Costa del Sol in Zuid-Spanje t.w.v. €1.750. Deze prijs kunnen 3 mensen winnen! Misschien is dit voor jou een extra motivatie om je doelen te bereiken. Met jouw volledige inzet en onze ondersteuning is het resultaat gegarandeerd!
Met deze volledig verzorgde reis die je kunt winnen, heb je een mooi vooruitzicht om aan de slag te gaan met je doelen.

Tijdens je verblijf in het kuuroord kun je volledig ontspannen en genieten van de zon, rust en stilte om je heen. Je kunt gebruik maken van het zwembad en de sauna, een bergwandeling maken, een strand bezoeken en een leuk tentje aan het strand van Marbella opzoeken om lekker te genieten van het heerlijke Spaanse eten. Ik ben al die dagen helemaal tot je beschikking om je verder te helpen naar een gezond, energiek en bruisend leven.
Als je een winnaar wordt, win je niet alleen het verblijf in het kuuroord en de begeleiding van mij als je dat wenst, maar ook je vliegtickets, het vervoer in Spanje en je eten en drinken in het kuuroord worden tot de puntjes verzorgd. De enige kosten die je eventueel zou maken, zijn de kosten voor uit eten.

Naast deze prijs hebben we nog een andere mooie prijs. Een rondvlucht in een 2-persoons vliegtuig met een piloot t.w.v. €180. Het is heel bijzonder om het landschap van Nederland van boven te bewonderen.

Naast de bovengenoemde prijzen, zullen er ook andere kleinere prijzen zijn die je zou kunnen winnen.

De challenge gaat door tot 22 juni

Deze challenge gaat door tot 22 juni. Hoe sneller je aan de slag gaat, hoe meer kans je maakt om je doelen tot 22 juni te bereiken en een prijs te winnen.

In Het Dreambody Plan online programma  vind je alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken

✔ Dagprogramma’s (gevarieerd) voor voeding, beweging en ontspanning

✔ Boodschappenlijstjes

✔ Total-Body-workout-video’s

✔ Veel praktische tips over voeding, beweging, ontspanning, mindset, beauty en motivatie

✔ Gewichts- en meetgrafieken om je resultaten te volgen

✔ Logboek

✔ Meer dan 150 recepten (+ vanaf februari iedere week een nieuw recept)

✔ Forum waar je vragen kunt stellen

✔ En veel meer!

Een extra ondersteuning tijdens de challenge van 22 januari tot 22 juni

Als je mee gaat doen aan de challenge en Het Dreambody Plan online gaat volgen, dan ga ik er alles aan doen om je te helpen het beste uit het programma te halen, het hele proces gemotiveerd te blijven en je doelen daadwerkelijk te bereiken. Ondanks dat het programma compleet is en alles biedt wat je nodig hebt voor het bereiken van je doelen, realiseer ik mij heel goed dat er momenten kunnen komen dat je motivatie in gaat zakken door verschillende reden. Op zulke momenten kun je aan de bel trekken door ons een bericht of een mail te sturen met een boodschap ‘Help!’. Wij helpen je dan om je motivatie weer op peil te krijgen.

Via deze link kun je lid worden van de FB groep waar de challenge gaat plaatsvinden:

https://www.facebook.com/groups/asjatsachigova/

 

  • 18 januari 2018
  • asjaComments

Andere blogs

17 februari 2017

Spinazie-ananas smoothie

Met deze heerlijke smoothie begin je je dag met een frisse start. Met dit recept maakt je 1 liter smoothie. Enjoy!!


13 maart 2017

In de 4e week van mijn challenge en bijna medicatievrij

Inmiddels ben ik in de 4e week van mijn challenge van de gewonnen coaching van afgelopen december, 3 maanden gratis begeleiding en coaching van Asja.


27 maart 2017

Parmezaan worteltjes

Deze super gezonde snack is ook ideaal als hapje voor de feestdagen. Wortels zijn een rijke bron van bètacaroteen die in ons lichaam in onmisbare vitamine A wordt omgezet. Vitamine A is goed voor je ogen, je huid en je immuunsysteem.