Het verschil tussen de 12 weken Dreambody challenge en het 12 weken online programma Dreambody Guide

Sinds we de 12 weken Dreambody challenge hebben aangekondigd, krijg ik veel vragen over het verschil tussen de challenge en het online programma. In deze blog leg ik het uit.

Het 12 weken online programma Dreambody Guide is compleet en biedt je alle informatie, tips, hulpmiddelen en handvaten die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Het meest unieke aan dit programma is dat het zelfherstellende vermogen en het reinigingsmechanisme van je lichaam al in de eerste week worden geactiveerd. Als je het programma nauwkeurig volgt, verbetert het de werking van onder andere je darmen, je lever, je nieren, je spijsvertering, je stofwisseling, je hormoonstelsel en je immuunsysteem.
Iedere dag staat een dagprogramma voor je klaar dat je kan volgen. Voldoet het recept dat in je dagprogramma gepland staat niet aan je smaak, dan kun je het vervangen door een ander recept dat je wel aanspreekt. Je kunt ook foutloos je eigen dagprogramma’s samenstellen. Je hoeft dus niet iets te eten wat je niet lekker vindt. Het programma is zo opgebouwd dat je geen fouten kan maken.

Daarnaast vind je in het programma antwoorden op al je vragen en veel tips om je doelen sneller te bereiken. Binnen het programma worden alle vraagstukken die voor het bereiken van je doelen van belang zijn, uitgebreid behandeld. En niet onbelangrijk, binnen het programma krijg je de toegang tot een forum waar je ervaringen kunt uitwisselen met andere deelnemers en al je vragen kwijt kunt.

Nu komt een belangrijk punt waarop je stil moet staan voordat je je aanmeldt voor het online programma, mocht je dat een keer van plan zijn. Als je het beste uit het programma wilt halen en snel en blijvend fantastische resultaten wilt bereiken, dan is het van groot belang dat je je bewust bent van de noodzakelijke veranderingen in je eet- en leefpatroon. Als je je bewust bent van wat ongezonde voeding en levensstijl met je lichaam doen en hoe deze factoren gezondheids- en gewichtsproblemen in je lichaam veroorzaken, dan heb je een sterke motivatie om je doelen te bereiken. Als ik zeg dat het 12 weken online programma Dreambody Guide het beste en meest unieke programma is, dan zelfs bereik je je doelen niet als je niet gemotiveerd bent. Dus zonder deze noodzakelijke sterke motivatie ben je er nog niet klaar voor om je aan te melden voor het online programma. Het is al uitgebreid getest en bewezen dat je er geweldige resultaten mee bereikt, maar alleen als je vol motivatie en met alle vertrouwen in je lichaam aan de slag gaat. Daarom raad ik je aan om niet te beginnen met het online programma voordat je er mentaal helemaal klaar voor bent!

De 12 weken Dreambody challenge hebben we opgezet met als doel je bewust te maken van de verkeerd gaande processen in je lichaam als je ongezond blijft eten en leven. Tijdens de challenge wil ik je ervan bewust laten worden waarom gezondheids- en gewichtsproblemen in ons lichaam ontstaan en wat je daartegen kan doen. Deze bewustwording is noodzakelijk om gemotiveerd aan de slag te gaan en een blijvende verandering in je leven te bewerkstelligen. Daarnaast zal ik ervoor zorgen dat je gedurende de 12 weken van de challenge gemotiveerd blijft als je doel is je gezondheid te verbeteren, meer energie te krijgen en/of af te vallen.

Ik kreeg ook een vraag of het mogelijk is om het 12 weken online programma Dreambody Guide en de 12 weken Dreambody challenge tegelijk te doen. Dat kan zeker als je je klachten zat bent, er klaar voor bent om dat te veranderen en direct aan de slag wilt om vanaf de eerste week al verbeteringen te ervaren. Maak je keuze bewust. Als je met de Dreambody challenge start, kun je altijd nog met het online programma beginnen. Begin daar dus alleen mee als je geen twijfels hebt!

En ter afsluiting, ik hoop van harte dat de eerste stappen naar een gezond, klachtenvrij en stralend leven tijdens de challenge veel voor jou zullen betekenen.

Met alles wat ik doe (challenge) en maak (boeken en programma’s) is mijn enige doel om jou te helpen het lichaam van je dromen te creëren zowel van binnen als van buiten!

Liefs, Asja

Ga naar de 12 weken Dreambody challenge

Ga naar het 12 weken online programma Dreambody Guide

  • 16 oktober 2017
  • asjaComments

Andere blogs

17 februari 2017

Spinazie-ananas smoothie

Met deze heerlijke smoothie begin je je dag met een frisse start. Met dit recept maakt je 1 liter smoothie. Enjoy!!


13 maart 2017

In de 4e week van mijn challenge en bijna medicatievrij

Inmiddels ben ik in de 4e week van mijn challenge van de gewonnen coaching van afgelopen december, 3 maanden gratis begeleiding en coaching van Asja.


27 maart 2017

Parmezaan worteltjes

Deze super gezonde snack is ook ideaal als hapje voor de feestdagen. Wortels zijn een rijke bron van bètacaroteen die in ons lichaam in onmisbare vitamine A wordt omgezet. Vitamine A is goed voor je ogen, je huid en je immuunsysteem.